| ::**Zanimljivosti o Evi**:: | |
|
|
Author | Message |
---|
*XeN_Eva* Zainteresovao si se o Evi..!!!
Number of posts : 67 Registration date : 2009-02-15
| Subject: ::**Zanimljivosti o Evi**:: Sat Feb 21, 2009 4:36 pm | |
| Eva se do devet ujutro pojavila u tri kombinacije. Na gostovanje u emisiji „Tudej šou" stigla je u bundi Denisa Basoa, a kad je skinula bundu, zasijala je u beloj košulji i suknji s tigrastim uzorkom. Međutim, to nije bio autfit koji je izabrala za pojavljivanje na televiziji. Ubrzo se presvukla u usku narandžastu haljinu dizajnera Mihaela Korsa.
Kada se snimanje završilo, Eva se za zabavu presvukla u ljubičastu koktel haljinu i cipele iste boje. Na putu iz studija promenila je kaput pa je bundu zamenila crnim kaputom sa širokim krznenim obrubom. Ispod se skrivala šesta, muževna kombinacija - bela uska majica bez rukava i široke crne pantalone na pruge.
Na snimanje druge emisije, „Lejt šou", Eva je stigla opet u drugom kaputu, ovog puta dužine do kolena i ukrašenom bogatim naborima. Ispod njega je nosila kratku haljinu u stilu 20-ih godina prošlog veka. Za „veliko finale" i kraj radnog dana, ona se pojavila u sivim pantalonama i sjajnom kaputiću. | |
|
| |
*XeN_Eva* Zainteresovao si se o Evi..!!!
Number of posts : 67 Registration date : 2009-02-15
| Subject: Re: ::**Zanimljivosti o Evi**:: Sat Feb 21, 2009 4:37 pm | |
| visoka je 157 cm. dve godine je(2002-2004) bila u braku s glumcem, Tylerom Christopherom. trenutno je u braku sa zvezdom košarkaške postave "San Antonio Spurs", Tonyem Parkerom, s kojim se venčala u leto 2007. u Parizu. meksičkog je porekla. trenutno živi u Los Angelesu. tečno govori engleski i španskii. otac joj se zove Enrique Longoria Sr., majka Ella Eva Mireles, a sestre Emily, Esmeralda i Elizabeth. | |
|
| |
shlapica Odgledao/la si epizodu serije ''ocajne domacice'' i LOOOOD si za Gaby
Number of posts : 332 Age : 33 Location : Who cares..... Registration date : 2009-02-15
| Subject: Re: ::**Zanimljivosti o Evi**:: Sat Feb 21, 2009 10:31 pm | |
| Jao kako je niska ja sam vislja za 15 cm:) Ona bi me gledala s visine | |
|
| |
Annie the queen Pocetnik..
Number of posts : 26 Registration date : 2009-02-22
| Subject: Re: ::**Zanimljivosti o Evi**:: Sun Feb 22, 2009 11:27 am | |
| 157????????? covece ja sam 167!! | |
|
| |
KillerQueen Pocetnik..
Number of posts : 6 Age : 29 Registration date : 2009-02-23
| Subject: Re: ::**Zanimljivosti o Evi**:: Tue Feb 24, 2009 11:09 pm | |
| 157?Bas je niska.... A ovo prvo sto se 10 puta presvlaci dnevno, je malo glupo,zar ne? | |
|
| |
♥Micy♥Adminka♥ Admin
Number of posts : 344 Age : 28 Location : na compu Registration date : 2009-02-14
| Subject: Re: ::**Zanimljivosti o Evi**:: Tue Feb 24, 2009 11:44 pm | |
| Ja sam visha od nje juuu...da, glupo je shto se stalno preswlachi xD | |
|
| |
shlapica Odgledao/la si epizodu serije ''ocajne domacice'' i LOOOOD si za Gaby
Number of posts : 332 Age : 33 Location : Who cares..... Registration date : 2009-02-15
| Subject: Re: ::**Zanimljivosti o Evi**:: Wed Feb 25, 2009 12:00 am | |
| Ma to je proseravanje slavnih | |
|
| |
PlAw0 sRcUlEnCe Pocetnik..
Number of posts : 10 Registration date : 2009-05-06
| Subject: Re: ::**Zanimljivosti o Evi**:: Wed May 06, 2009 9:50 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ::**Zanimljivosti o Evi**:: | |