Atraktivnoj glumici Evi Longoriji, poznatoj po ulozi u sapunskoj seriji „Očajne domaćice“, dozlogrdio je status seks simbola, pa je rešila da pokaže svojim obožavaocima da može da odglumi i neku karakternu ulogu.
„Želim da pokažem gledaocima da sam sposobna da igram i ozbiljne uloge, a ne da me svi gledaju kao Gabrijelu (junakinju pomenute sapunice)", rekla je Eva.
Eva Longorija trebalo bi da u trileru "The Sentinel" glumi detektivku, a partner će joj biti vremešni Majkl Daglas.
Longorija tvrdi da je očajna što je svi doživljavaju kao seks bombu.
Iako tvrdi da će novom ulogom pokazati da je zaista dobra glumica i da to nema veze sa njenim seksipilom, u filmu "The Sentinel" biće takodje prikazani delovi njenog tela bez odeće ili u vrlo uskoj, pripijenoj odeći.
Medjutim, Eva tvrdi da je to moralo da bude tako snimljeno da bi gledaoci mogli da shvate o čemu se radi.
"Kada se moj šef u filmu ne bi zagledao u moju stražnjicu, niko ne bi mogao da shvati zašto sam se u sledećoj sceni prema njemu ponela kao kučka", kaže Eva, koja će na sebi u trenutku snimanja navedene scene imati vrlo usku suknju kroz koju će se ocrtavati njena zadnjica.